Talousarvio Case 1

Tapahtumamme kesti siis 2 päivää, klo 9-20 oli osallistujia paikalla. Osallistujia oli 386 tanssijaa, 40 esitystä.

  • Raati 2100€ (tämän maksoi avi/OKM, tuosta summasta puuttuu työnantajamaksut sekä matkat, joita en tiedä)
  • Tanssimaton vuokra sis. kuljetus, kasaus ja purku 550€
  • Spr 300€
  • Strussi kankaille ja valoille + johtoja ja valoja, sis. asennus, kuljetus ja purku 1500€
  • Ruuat raadille ja henkilökunnalle 300€
  • Mainoskuluja: mm lehtien ilmoitukset ja tulosteet ym. vähintään 300€

YHTEENSÄ: n. 5050€ josta meidän maksettavaksi jäi 2950€

Tähän jos ajatellaan myös niitä paikkoja joissa ei ole mahdollista hyödyntää omia tai seutukunnan kalustoa niin tulee huomioida äänentoistokulut. Nämä tulevat meille kaupungin kautta.

Mutta jos muualta joutuu äänentoiston ja äänimiehen vuokraamaan niin aikaisempana vuonna tekemämme tarjouskyselyn perusteella halvimman saa n. 3000€ kahdeksi päiväksi.

Työntekijäkut ja tilavuokrat ei ole tähän laskettu, koska tulevat kaupungin puolelta. Työntekijöitä on paikalla 10 molemmat päivät ja työaika on 13h/pvä ja kyseessä kun on viikonloppu, niin pyhäkorvaukset tulee huomioida. Nopeasti laskettuna 15€ tuntipalkalla la ja su päivistä tulee pyhäkorvauksineen 615€/ yksi työntekijä + työnantajakulut + iltalisät + matkat. 

Viimeksi muokattu 12. marraskuuta 2019 kello 08:50 käyttäjän nuorikulttuuri toimesta.

Nuori Kulttuuri Handbook antaa vinkkejä ja neuvoja paikallisen, alueellisen, valtakunnallisen ja kansainvälisen kulttuurisen nuorisotyön tekemiseen sekä tapahtumatuottamiseen työkaluja. Vuorovaikutteisesti rakentuva Handbook rakentuu kentällä toimivien ammattilaisten kanssa yhteistyössä keskustellen ja ajatuksia vaihtaen.