Palaute

Usein tapahtumatuotannossa unohtuu palautteen kerääminen, tai sitä yritetään kerätä jälkikäteen, jolloin se jää ohueksi tai sitä ei saa ollenkaan. Kuitenkin juuri palautteen kautta Nuori Kulttuuri ja Opetus- ja kulttuuriministeriö saa tietoa kulttuurisen nuroisotyön ja tämän alla tehtävän Nuori Kulttuuri toiminnan tarpeellisuudesta. Ilman palautetta emme voi todistaa teidän tekemän tapahtumatuotantotyön tarpeellisuutta nuorisotyössä.

Suullinen palaute: Tapahtumapäivän aikana tuottajalla ja tuottaja-assistenteilla kannattaa olla korvat hereillä kaikenlaisen suullisen palautteen kuulemiseen ja vastaanottoon. Joskus on hyvä sanella palautteet vaikka kännykän nauhurille kiireen keskellä siirtyessä paikasta toiseen, jotta niihin voi palata raporttia kirjoittaessa.

Kirjallinen palaute: Jotta saisitte tietää ja Nuori Kulttuuri toimisto saisi tietää miten päivänne onnistui ja missä on kehitettävää kerätkää ryhmiltä, ohjaajilta, raadilta, talkoolaisilta ja yleisöltä tapahtumapäivän aikana kirjallinen palaute. Jälkikäteen lähetettävä palautelomake todennäköisesti jää palauttamatta, ellei siinä ole jotain hyötysuhdetta palauttajalleen esim. arvotaan pieni palkinto osallistujien kesken.

Kirjallinen palautelomake löytyy täältä

Viimeksi muokattu 8. marraskuuta 2019 kello 13:56 käyttäjän nuorikulttuuri toimesta.

Nuori Kulttuuri Handbook antaa vinkkejä ja neuvoja paikallisen, alueellisen, valtakunnallisen ja kansainvälisen kulttuurisen nuorisotyön tekemiseen sekä tapahtumatuottamiseen työkaluja. Vuorovaikutteisesti rakentuva Handbook rakentuu kentällä toimivien ammattilaisten kanssa yhteistyössä keskustellen ja ajatuksia vaihtaen.